Με το παρόν δηλώνεται ότι αυτός ο ιστότοπος και μηχανή κρατήσεων, βρίσκεται υπό την ιδιοκτησία και λειτουργία  της Vantaxi Thessaloniki.

Η Vantaxi Thessaloniki διαθέτει για τους χρήστες του διαδικτύου, τους άμεσους πελάτες και πράκτορες, δεδομένα και υπηρεσίες που προσφέρονται από τα συνεργαζόμενα μέρη. Μέσω αυτού του συστήματος κρατήσεων ο τελικός χρήστης μπορεί να κάνει κράτηση και να πληρώσει την μεταφορά του στους διαθέσιμους προορισμούς.
Όλες αυτές οι υπηρεσίες και τα προϊόντα υπόκεινται στους παρόντες όρους χρήσης. Επιπρόσθετα, κάθε υπηρεσία που διατίθεται ως αποτέλεσμα της χρήσης της παρούσας εφαρμογής υπόκειται επίσης στους όρους χρήσης του τοπικού συμβαλλόμενου συνεργάτη που παρέχει την υπηρεσία (εταιρία ταξί, μεμονωμένοι οδηγοί, εταιρίες μεταφοράς). Οι όροι για κάθε πάροχο υπηρεσιών βρίσκονται στην διάθεση του πελάτη ύστερα  από αίτηση.
Η Vantaxi Thessaloniki δεν ευθύνεται για ζητήματα που προκύπτουν από την υπηρεσία που παρέχει ένα συμβαλλόμενο μέρος διαφορετικό από αυτά που διατίθενται  μέσω του συστήματος κρατήσεων. Σε κάθε περίπτωση διαφωνίας ή αν αυτοί οι όροι δεν σας ικανοποιούν πλήρως, η άδειά σας να χρησιμοποιείτε αυτή την ιστοσελίδα ή οποιαδήποτε σχετική υπηρεσία, αναστέλλεται αυτομάτως.

ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ
Με την ολοκλήρωση της κράτησης θα λάβετε δύο ηλεκτρονικά μηνύματα…


1ο Μήνυμα επιβεβαίωσης
Το 1ο μήνυμα επιβεβαίωσης που θα λάβετε θα είναι σε κατάσταση αναμονής (status: wainting) μέχρι να ελεγχθουν τα στοιχεία της παραγγελίας σας και να γίνουν τυχον διευκρινήσεις.
Αποτελεί ευθύνη του πελάτη να ειδοποιεί την υπηρεσία σε περίπτωση που δεν λάβει το μήνυμα επιβεβαίωσης ή στην περίπτωση που κάποιες από τις λεπτομέρειες κράτησης είναι ανακριβείς. Όλες οι λεπτομέρειες που έχετε εισάγει/ή έχετε ζητήσει να εισαχθούν στην διαδικασία κράτησης θα εμφανιστούν λεπτομερώς στο μήνυμα επιβεβαίωσης, καθώς και στην τελευταία σελίδα μετά την πληρωμή. Παρακαλώ εκτυπώστε και φυλάξτε αυτές τις πληροφορίες για το αρχείο σας.
Παρακαλώ να σημειωθεί: στο τελευταίο βήμα της διαδικασίας κρατήσεων, θα εμφανιστούν λεπτομερώς όλα τα στοιχεία της κράτησης για να τα ελέγξετε πριν ολοκληρωθεί η διαδικασία και επιβεβαιωθεί η μεταφορά. Παρακαλείσθε να ελέγξετε και να διορθώσετε τυχόν λάθη.

2ο Μήνυμα αποδοχής της παραγγελίας
Μόλις γίνει ο απαραίτητος έλεγχος των στοιχείων θα σας αποσταλεί το 2ο μήνυμα στο οποίο θα ενημερώνεστε για την κατάσταση της παραγγελίας σας (status).
Status: Accepted (αν η παραγγελία σας γίνει αποδεχτή)
Status: Rejected (αν η παραγγελία σας απορριφθεί)
Κάθε αλλαγή στις λεπτομέρειες μεταφοράς υπόκειται στις ακόλουθες χρεώσεις τροποποίησης. Επιπρόσθετα, κάθε ακύρωση υπόκειται στις ακόλουθες χρεώσεις ακύρωσης. Παρακαλώ να σημειωθεί: στο τελευταίο βήμα της διαδικασίας κρατήσεων, θα εμφανιστούν λεπτομερώς όλα τα στοιχεία της κράτησης για να τα ελέγξετε πριν ολοκληρωθεί η διαδικασία και επιβεβαιωθεί η μεταφορά. Παρακαλείσθε να ελέγξετε και να διορθώσετε τυχόν λάθη.

ΓΕΩΓΡΑΦΙΚΟΣ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΟΣ
Η εταιρία Vantaxi Thessaloniki έχει έδρα την Θεσσαλονίκη. Αυτό σημαίνει πως για τις ONLINE ΚΡΑΤΗΣΕΙΣ είναι υποχρεωτικό είτε το σημείο αναχώρησης είτε το σημείο προορισμού να βρίσκονται εντός ορίων του νομού Θεσσαλονίκης.


ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΕΙΣ
Α. Μεταβολές για 11 ημέρες ή περισσότερο πριν την ημερομηνία μεταφοράς δεν χρεώνονται.
Β. Μεταβολές για 10 ως 4 ημέρες πριν την ημερομηνία μεταφοράς χρεώνονται 5 EUR.
Γ. Μεταβολές για τις τελευταίες 3 ημέρες – πριν την ημερομηνία μεταφοράς χρεώνονται 10 EUR. Μεταβολές για τις τελευταίες 48 ώρες πριν την ημερομηνία άφιξης δεν μπορούν να θεωρούνται εγγυημένες
Δ. Παρακαλώ να σημειωθεί: μπορείτε να παγώσετε οποιαδήποτε κράτηση και να την χρησιμοποιήσετε σε μελλοντικό σας ταξίδι, μέσα σε διάστημα 6 μηνών από την αρχική ημερομηνία κράτησης. (Αν δεν χρησιμοποιήσετε την υπηρεσία μέσα στο συγκεκριμένο χρονικό διάστημα δεν δικαιούστε επιστροφή χρημάτων) Το πάγωμα της κράτησης θα επιφέρει κόστος 10 EUR. Η επιλογή του παγώματος δεν διατίθεται για ειδοποίηση συντομότερη των 48 ωρών πριν την ημερομηνία κράτησης. Έχετε δυνατότητα να παγώσετε την μεταφορά σας μόνο μία φορά.
Σημαντική σημείωση: Παρόλο που θα καταβληθεί κάθε δυνατή προσπάθεια να ικανοποιήσουμε τα αιτήματα για τροποποίηση της τελευταίας στιγμής (τελευταίες 48 ώρες), συμπεριλαμβανομένων των αιτημάτων για διαδρομές που δεν διατίθενται στο σύστημά μας, επιπλέον οχήματα, κλπ, δε μπορεί να δοθεί καμία εγγύηση για τα ανωτέρω.


ΚΟΣΤΟΣ ΑΚΥΡΩΣΗΣ
Η αίτηση ακύρωσης γίνεται μόνο γραπτώς μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου. Σε κάθε περίπτωση ακύρωσης, θα χρεωθείτε 5% του αρχικού αντιτίμου συν τις ακόλουθες χρεώσεις:
Α. Καμία χρέωση για ακυρώσεις 20 ημέρες ή περισσότερο από την ημερομηνία μεταφοράς.
Β. Ακυρώσεις από 19 ως 10 ημέρες πριν την μεταφορά σας χρεώνονται 10 EUR.
Γ. Ακυρώσεις από 9 ως 2 ημέρες πριν την μεταφορά σας χρεώνονται 20 EUR.
Δ. Δεν επιστρέφονται χρήματα για ακυρώσεις 48ώρες πριν την μεταφορά σας ή σε περίπτωση που δεν εμφανιστείτε στην προκαθορισμένη ώρα μεταφοράς.


ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ ΕΠΙΠΡΟΣΘΕΤΑ ΘΕΜΑΤΑ
Ελέγχουμε όλες τις μεταφορικές αφίξεις για πιθανές καθυστερήσεις, συνεπώς θα περιμένουμε μέχρι να φτάσετε. Στην απίθανη περίπτωση που ο οδηγός και ο πελάτης δεν μπορούν να συναντηθούν στην προκαθορισμένη περιοχή, θα προσπαθήσουμε να εντοπίσουμε τον πελάτη μέσω τηλεφώνου
Ωστόσο, αποτελεί ευθύνη του πελάτη να παρέχει έναν σωστό και έγκυρο αριθμό κινητού τηλεφώνου (συμπεριλαμβανομένου και του διεθνούς κωδικού) κατά την διαδικασία κράτησης. Σε περίπτωση παράλειψης, ο πελάτης αναλαμβάνει την ευθύνη να επικοινωνήσει με την Vantaxi Thessalonikiκαι να ενημερώσει για τυχόν καθυστερήσεις ή προβλήματα εντοπισμού του οδηγού.
Δεν θα επιστραφούν χρήματα

i) αν ο πελάτης δεν παρέχει έναν έγκυρο τηλεφωνικό αριθμό και δεν επικοινωνήσει με τον 24ωρο αριθμό έκτακτης ανάγκης (εμφανίζεται τόσο στο μήνυμα επιβεβαίωσης όσο και στο παραστατικό), με αποτέλεσμα να χάσει την μεταφορά,

ii) αν ο πελάτης δεν παρέχει σωστές πληροφορίες ταξιδίου (αριθμός πτήσης, ώρα, κλπ) με αποτέλεσμα να χάσει την μεταφορά, καθώς δεν θα έχουμε σωστές πληροφορίες για να ελέγξουμε την άφιξή σας.

Σε περίπτωση που χρειαστεί επιπλέον όχημα (δηλαδή για υπερβολικές ή υπερμεγέθεις αποσκευές, επιπλέον επιβάτες, κλπ) ισχύουν επιπρόσθετες χρεώσεις για το επιπρόσθετο/διαφορετικό όχημα.
Ασυνήθιστες απαιτήσεις που δεν συμπεριλαμβάνονται στην μηχανή κρατήσεων, είναι πάντα ευπρόσδεκτες και η ομάδα μας θα προσπαθήσει να τις καλύψει. Δεν υπάρχει παρ’όλα αυτά καμία εγγύηση ότι αυτά τα αιτήματα θα ικανοποιηθούν.
Το ποσό πληρωμής καλύπτει όλες τις πιθανές χρεώσεις συμπεριλαμβανομένου και του χρόνου αναμονής μετά την προσγείωση της πτήσης.


ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΗ
Η Vantaxi Thessalonikiδεν φέρει  ευθύνη για απαιτήσεις που υπερβαίνουν το ποσό που έχει καταβληθεί από τον πελάτη. Στην απίθανη περίπτωση αδυναμία παροχής  της υπηρεσίας, ο πελάτης δικαιούται αποζημίωση αντίστοιχη με το ποσό που έχει ήδη καταβληθεί. Δεν μπορούν να διεκδικηθούν άλλες αξιώσεις.
Παρακαλώ να σημειωθεί πως σε κάθε προορισμό, οι οδηγοί διατηρούν το δικαίωμα να αρνηθούν την επιβίβαση στα οχήματα επιβατών που βρίσκονται υπό την επήρεια αλκοόλ ή παρουσιάζουν ανάρμοστη συμπεριφορά. Σε ανάλογες περιπτώσεις δεν επιστρέφονται χρήματα και σε περίπτωση αποζημίωσης/ζημιάς θα υπάρξει δίωξη και αξίωση αποζημίωσης.


ΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΑ ΟΧΗΜΑΤΑ
Όσον αφορά όλα τα ζητήματα ασφάλισης σχετικά με τις προσφερόμενες υπηρεσίες δηλώνεται ξεκάθαρα και γίνεται αποδεκτό ότι από την στιγμή που η Vantaxi Thessaloniki διατηρεί συνεργασία μόνο με οχήματα των οποίων η ασφαλιστική κάλυψη είναι υποχρεωτική βάσει νόμου, η ευθύνη βαραίνει πλήρως τον ιδιοκτήτη του οχήματος.


ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ
Η Vantaxi Thessaloniki  εξασφαλίζει εχεμύθεια στην διαχείριση των δεδομένων όλων των πελατών. Οι ηλεκτρονικές πληρωμές σας διασφαλίζονται με πιστοποιητικά ssl που πιστοποιούνται από το PAYPAL.